WERKWIJZE

Omdat klantencontacten belangrijk zijn nemen wij hier graag onze tijd voor, wij werken daarom enkel op afspraak.

Wij zijn een kleine onderneming in omvang en zijn geen specialist op alle vlakken, wij profileren ons liever als jullie boekhoudkundige huisarts, is er toch meer gespecialiseerd advies nodig dan zoeken wij samen met u als klant naar de juiste persoon hiervoor en zorgen voor de juiste toepassing van dit deskundig advies in jullie boekhouding.

Telkens de boekhouding wordt binnengebracht zal er altijd iemand klaarstaan om deze samen te overlopen, zo leren wij jullie zaak en elkaar beter kennen en kunnen wij een correcte boekhouding afleveren.

Wij doen ook geen fiscale aangiften die niet eerst grondig met de klant zijn besproken enkel zo heeft u ook zelf een zicht op de cijfers van uw zaak en begrijpt u als zaakvoerder ook uw eigen boekhouding en balans.

Elke klant heeft dus met ons een vast contact bij elke BTW-aangifte, het opstellen van de jaarrekening/belastingaangifte en eventueel ook bijkomend bij het opstellen van een tussentijdse winstafrekening.

Uiteraard mag u ook altijd tussentijds telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen als u vragen heeft of een afspraak maken om samen een antwoord op uw vragen te zoeken.

Richard Maes
Richard MaesIAB-accountant
Marleen Nelissen
Marleen Nelissen

Meer informatie of een afspraak maken?

Contacteer ons